Om

NORSK FLYBOK

Her får du kjøpt flybøker publisert i Norge om norsk sivil og militær luftfart

ET VIKTIGT SAMARBEID!

 

Mats Averkvist, Cato Guhnfeldt og Rob Mulder syntes det var vikitg at vår bøker ble lettere tilgjengelig for dere. I tillegg syntes vi det var fint når dere kunne bestille "alle" norske flybøker vi gir ut fra en side. Dermed var ideen om en felles websiden med nettbutikk født. Etter å ha satt sammen de praktiske betingelsene, satt vi så i gang med en felles webside og her er resultatet.

 

Mats Averkvist er forfatter av mange artikler og har gitt ut Nils Mathisruds bok om Noorduyn Norseman. Mats skriver også bøker og boken om Henschel Hs 126 i Sverige kommer om ikke alt for lang tid. Videre så jobber han på et langsiktig prosjekt om luftfart i Norrköping, hans fødeby i Sverige.

 

Cato Guhnfeldt behøver vel nærmest ingen introduksjon. Cato konsentrerer seg mye om luftfartshistorien under den Andre Verdenskrig og hans serie "Spitfire Saga" er i en klasse for seg. To av hans bøker i denne serien ble valgt til "Årets Norske Flybok". Men har har også gitt ut mange andre bøker, som alle sammen nå er tilgjenglig via denne websiden.

 

Rob J. M. Mulder, "vår utrettelige skribent fra Nederland" (ref. Ulf Larsstuvold), har så langt gitt ut trenten luftfartsbøker. Rob har spesialisert seg pa sivilluftfart og spesielt historien til de europeiske flyselskapene før 1945. To av hans bøker ("Junkers for Scandinavia" og "Fornebu Lufthavn - En lufthavn blir til") ble valgt til "Årets Norske Flybok.

 

Vi inviterer andre forfattere å legge sine bøker ut på denne websiden.

Standardkontrakt og priser fås ved å henvende seg til oss: bok (at) norskflybok.no

 

FORLAGENE:

Copyright © All Rights Reserved